Bovendakzonwering overkapping

Verandazonwering

Bovendakzonwering

Bovendakzonwering in jouw serre of terrasoverkapping beschermt tegen krachtige zonnestralen en hoge temperaturen. Ze zorgen voor een aangenaam klimaat en geven privacy. De hoogwaardige textiele zonweringssytemen zijn even aantrekkelijk als robuust. Ze houden betrouwbaar stand in weer en wind en zorgen voor een uitnodigende ambiance. Vergeet de zomer- en wintertijd, met bovendakzonwering zijn de signalen altijd ‘feel good’.

Bezoek de showroom Offerte aanvragen

Innovatieve zonwering voor overkapping, serre, veranda of andere glazen daken

Een serre, veranda of tuinkamer is misschien wel de aangenaamste ‘woonkamer’ in jouw huis en tuin. Hoe vaak je deze ruimte kunt gebruiken heeft alles te maken met het klimaat. Een serre zonwering bovenop het dak houdt de warmte buiten, geeft welkome schaduw tijdens de warmste dagen en biedt in de winter enige isolerende werking. Met een verandazonwering creëer je meer sfeer en comfort op jouw overdekte terras of in de tuinkamer. Met als logisch resultaat dat je nóg meer van deze lichte woonruimte zult genieten. Bovendakzonwering is verkrijgbaar in vele kleuren. De keuze is een kwestie van smaak én functionaliteit. Want iedere kleur heeft zijn eigen invloed op de werking van uw zonwering. Lees hier meer over de eigenschappen van de diverse kleuren.

Bovendakzonwering

  • Altijd op maat gemaakt
  • Bestand tegen windkracht 6
  • Doeken van hoogwaardig polyester
  • Altijd met elektrische bediening
  • Nagenoeg geruisloos
  • Het doek is op ieder moment stil te zetten en rolt volledig weg in de cassette
  • Ook mogelijk als bovendakzonwering (met overstek) en zonwering met staanders
Offerte aanvragen
Tracfix doekgeleiding
Innovatie

Tracfix

 

Een van de vele innovaties van is de tracfix zijdelingse doekgeleiding. Daardoor is er ook aan de zijkanten geen spleet tussen doek en zijgeleider, voor nóg minder windgevoeligheid. Tracfix zorgt voor een mooiere totale uitstraling en een betere wind-stabiliteit. Geschikt voor schermen tot 30m2.

Overkappingadviseurs folder
Downloads

Download de folder van de Overkappingadviseurs

Bekijk hier onze folder, laat je inspireren en geniet van een heerlijk najaar. 

 

Bekijk de folder Naar de webshop

Deskundig advies

Altijd maatwerk

Aankoopgarantie

Vakkundige montage