Rolluiken Pothuizen Zonwering & Veranda's

Uitstekende zonwering

Rolluiken

Bezoek de showroom Offerte aanvragen

Rolluiken als zonwering Pothuizen Zonwering & Veranda's
Werken bij Pothuizen Zonwering en Veranda’s

Kom jij ons team versterken?

Bekijk onze vacatures

Rolluiken

Rolluiken zijn ideaal te gebruiken om te isoleren, donker te maken of voor afsluiting en beveiliging van jouw woning. Naast deze functies is een rolluik ook een uitstekende zonwering. Niets helpt beter tegen de zon dan een rolluik. Pothuizen zonwering en veranda's levert voornamelijk rolluiken van het merk Smits. Hierdoor ben je van kwaliteit verzekerd.

Smits rolluiken

Lagere energiekosten, betere veiligheid en meer comfort. Rolluiken zijn de ideale oplossing in de modernisering van jouw woonomgeving. Robuuste fabricage garandeert een hoogwaardige kwaliteit en biedt blijvende voordelen. De rolluiken zijn onder andere inbraakvertragend, geluidwerend en minimaliseren warmte- en koelteverlies. Hierdoor heb je het hele jaar door controle over het binnenklimaat. Verkrijgbaar in verscheidene designs en kleuren, zo is er altijd een passende oplossing te vinden.

Kenmerken

  • 20% hardere schuimkern
  • 11% hogere weerstand tegen hagel
  • 15% verhoogde torsieweerstand
  • In 28 kleuren leverbaar
Offerte aanvragen
Rolluik Alulux
Smits rolluiken

ALULUX CD942

De CD 942 is het meest geavanceerde rolluik uit het Alulux assortiment. De lamel is zeer stevig en stabiel dankzij het speciaal ontwikkelde rode schuim, dat 20% harder is dan standaard rolluikschuim. De hagelweerstand is 11% hoger en ook de torsieweerstand is verhoogd met 15%. Met het CD 942 rolluik ben je dus nog beter beschermd tegen invloeden van buitenaf.

De levensduur van het rolluik wordt dankzij het rode schuim significant verlengd, waardoor je nog langer kunt genieten van de vele voordelen die dit rolluik biedt. Standaard is het CD 942 rolluik leverbaar in ruim 28 kleuren, waaronder 5 unieke tinten grijs. Daarnaast biedt Alulux de speciaal ontwikkelde Silent Fin zijgeleider. Het geluid van op en neer bewegende lamellen wordt door deze geleider gereduceerd, evenals de licht- en luchtdoorlaat.

Ervaar de stilte met de volledig nieuw ontwikkelde fluisterstille Somfy RS100 io motor voor rolluiken. De ingebouwde obstakel detectie, het zacht openen en sluiten zorgen voor een langere levensduur van het rolluik en van de motor.

Projecten

Projecten waar we trots op zijn

bg_primary
Overkappingadviseurs folder
Downloads

Download de folder van de Overkappingadviseurs

Bekijk hier onze folder, laat je inspireren en geniet van een heerlijk najaar. 

 

Bekijk de folder Naar de webshop