Ritsscreens Pothuizen Zonwering & Veranda's

In controle met

Ritsscreens

Bezoek de showroom Offerte aanvragen

Ritsscreens zonwering
Werken bij Pothuizen Zonwering en Veranda’s

Kom jij ons team versterken?

Bekijk onze vacatures

Ritsscreens

Heb je ramen die je wilt afschermen tegen de warme zonnestralen, maar ontbreekt de ruimte voor een knikarm- of uitvalscherm? Kies dan voor screens. Een screen is een verticale zonwering vlak voor de kozijnen. Het elektrisch bedienbare scherm kan op elk gewenst moment stoppen, zodat de gewenste schaduw en lichtinval zelf te reguleren is.

Meer privacy met ritsscreens

Het zonwerende doek van ritsscreens houdt de warmte en lichtschitteringen van de zon tegen. Zo kun je ongestoord televisie kijken, zonder invallend zonlicht op het televisiescherm. Ook houd het screen een groot deel van de warmte buiten de deur. Met ritsscreens creëer je bovendien meer privacy in de woning. Zo heb je vaker even een momentje voor jezelf. Heb je een terrasoverkapping? Ook dan kunnen ritsscreens zorgen voor een extra beschutte plek.

Ritsscreens

  • Altijd elektrisch
  • Nagenoeg geruisloos
  • Materiaal van het doek is polyester
  • Het doek is op ieder moment stil te zetten
  • Het doek rolt volledig weg in de cassette
  • Altijd op maat gemaakt
  • Bestand tegen windkracht 6
Offerte aanvragen
Zonwerend screen
Ritsscreens

In controle met ritsscreens

De kleur van het screendoek speelt een belangrijke rol in de functionaliteit van het ritsscreens. Zo laten donkere doekkleuren doorgaans minder licht en warmte door dan lichte doeken. Benieuwd naar alle doekkleuren? Kom langs in onze showroom


Wist je dat ritsscreens, ritzscreens en zipscreens feitelijk hetzelfde product zijn? Bij alle drie wordt verwezen naar de manier waarop het screendoek door de geïntegreerde doekgeleiding in de zijgeleiding opgesloten zit. Dit is een belangrijk verschil met gewone screens en zorgt voor extra windbestendigheid, een beter hanggedrag van het doek en het houdt het insecten buiten.

Projecten

Projecten waar we trots op zijn

bg_primary
Overkappingadviseurs folder
Downloads

Download de folder van de Overkappingadviseurs

Bekijk hier onze folder, laat je inspireren en geniet van een heerlijk najaar. 

 

Bekijk de folder Naar de webshop