Glazen schuifwanden

Maak uw tuinkamer compleet

Glazen schuifwanden

Maak een tuinkamer van jouw overkapping met behulp van glazen schuifwanden! Door dergelijke wanden in de overkapping te plaatsen is het van het vroege voorjaar tot de late herfst comfortabel in deze ruimte. Je hebt geen last meer van regen en wind en behoudt vrij zicht op de tuin. Genieten toch? Als het ’s zomers warm wordt, zet je de wanden open zodat de wind voor verkoeling kan zorgen.

Bezoek de showroom Offerte aanvragen

glazen schuifwand

Comfortabel buiten zitten dankzij een glazen schuifwand

Buiten zitten onder jouw veranda is ideaal. Het nadeel ervan is dat het in de wintermaanden koud is, waardoor je een stuk minder comfortabel zit. Door glazen schuifwanden toe te voegen aan jouw veranda, houd je de kou buiten en kun je nog steeds lekker buiten zitten. Je schuift ze zo ver open en dicht als je maar wilt. Het doorzichtige karakter van glas zorgt er bovendien voor dat je nog steeds naar buiten kunt kijken dus geniet van het uitzicht op jouw tuin.

Glasschuifwandsysteem

  • Toe te voegen aan iedere overkapping
  • Mogelijk met 8mm of 10mm gehard veiligheidsglas
  • Voorzien van RVS handgrepen
  • 10mm glas mogelijk met een slotmechanisme
  • Verdiepte onderrail, voor een zo laag mogelijke drempel
  • Altijd op maat gemaakt
  • Flexibele schuifmogelijkheden
  • Vrije doorkijk voor optimaal zicht
Glazen schuifwand tuinkamer
glazen schuifwanden tuin

Volop opties

Het mooie aan een glazen schuifwand van Pothuizen Zonwering en Veranda's is dat deze niet alleen weer- en winddicht is, maar je ook nog eens de keuze hebt uit verschillende kleuren. Het gaat namelijk om wit, antraciet structuur, crème wit en een grijze structuur. De panelen zijn 8 of 10 mm dik en ze sluiten altijd perfect af. Zo beschik je over een prachtige tuinkamer waar je hele dagen kunt vertoeven!

Over Pothuizen Zonwering en Veranda's

Bezoek onze showroom

glasschuifwand op maat

Wij begrijpen heel goed dat de keuze voor een glazen schuifwand geen gemakkelijke is. Daarom ben je van harte welkom in onze showroom in Mijdrecht om het uitgebreide assortiment te bekijken. Hier hebt je ook de gelegenheid om al jouw vragen over glazen schuifwanden te stellen. Neem ook gerust contact met ons op als je vragen hebt.

Neem contact op

Overkappingadviseurs folder
Downloads

Download de folder van de Overkappingadviseurs

Bekijk hier onze folder, laat je inspireren en geniet van een heerlijk najaar. 

 

Bekijk de folder Naar de webshop

Deskundig advies

Altijd maatwerk

Aankoopgarantie

Vakkundige montage