Markiezen zonwering

Markiezen

Pure nostalgie, dat is de Betalux® markies

Functionele zonwering met een nostalgische uitstraling! Voor het vervaardigen van een topproduct als een Betalux® markies wordt gebruikt gemaakt van moderne productiemiddelen en uitsluitend de beste kwaliteit materialen.

De basis van een Betalux® markies wordt gevormd door ambachtelijk handwerk. Traditioneel vakmanschap, waarbij de details nooit uit het oog verloren worden. Door een hoogwaardig afwerkingsniveau in combinatie met een high-end verfsysteem en de toepassing van eerste klas materialen en onderdelen onderscheiden Betalux® markiezen zich op alle fronten.

Bezoek de showroom Offerte aanvragen

Markiezen, eigentijdse nostalgie

Dé mooiste vorm van zonwering van vandaag de dag is de markies. De meest optimale zonwering gekoppeld aan een nostalgische uitstraling. Van welke kant de zon ook komt een markies biedt altijd optimale bescherming. Naast het weren van de zon heeft de markies nog een functie; door de nostalgische uitstraling en de fraaie uitvoering van de kap is de markies ook een verfraaiing voor de gevel. Dit geldt niet alleen voor een klassiek pand, ook op een modernere bouwstijl kan de markies voor een verrassend effect zorgen.

Markiezen
Markies

Markiezen en duurzaamheid

Natuurlijk is ook kwaliteit en levensduur erg belangrijk voor zonwering. Het zal niet verbazen dat een houten markies iets meer onderhoud vergt dan welke aluminium zonwering ook. De basis voor een langere levensduur van houten markiezen wordt al gelegd in het productieproces. Betalux® selecteert alleen de beste kwaliteit voor de houten frame's en kappen. Dit is mogelijk door eigen inkoop bij gerenommeerde houtleveranciers. Vervolgens gebruiken zij de beste verfsoorten en moderne productie technieken voor het voorbewerken en spuiten van het hout. Zo leggen ze de basis voor een topproduct waar je vele jaren plezier aan beleeft.

Markiezen naar jouw wensen

De mogelijkheden van Betalux® markiezen zijn legio; zo kun je de keuze maken uit een aluminium-, een hardhouten- of een grenenhouten frame. Vervolgens kun je kiezen uit een bekapping uit dezelfde materialen vervaardigd. Deze keuzes bieden wij standaard in 4 kleuren.

Bovendien is het mogelijk, tegen een geringe meerprijs, het houtwerk uit te voeren in een kleur bijpassend bij het schilderwerk van jouw woning. Voor de doekkleuren bieden wij een groot scala aan kleuren van gerenommeerde merken. De markies kan vervolgens afgewerkt worden met een biesband en nagels in een kleur bijpassend aan het doek en/of het houtwerk.

Kleurmogelijkheden

 • Creme-wit
  Ral 9001
 • Wit
  Ral 9010
 • Antiek groen
  Ral 6009
 • Beige
  Ral 1015
Offerte aanvragen
Overkappingadviseurs folder
Downloads

Download de folder van de Overkappingadviseurs

Bekijk hier onze folder, laat je inspireren en geniet van een heerlijk najaar. 

 

Bekijk de folder Naar de webshop

Deskundig advies

Altijd maatwerk

Aankoopgarantie

Vakkundige montage