Terrasoverkapping met fundering

Fundering met grondschroeven

Een bewezen alternatief voor beton

Om ervoor te zorgen dat de overkapping niet verzakt, is het belangrijk om deze te funderen. Dit doen wij met grondschroeven. Grondschroeven creëren een sterke, veilige en duurzame fundering voor vrijwel elke bouwtoepassing in elk landschap.

Bezoek de showroom Offerte aanvragen

Fundering met grondschroeven

Een fundering met grondschroeven is eenvoudig van opzet: het voldoet aan bouwvoorschriften, is gemakkelijk en betaalbaar te installeren en kan binnen enkele uren worden opgeleverd (in plaats van dagen of weken). Daarmee is het een groener alternatief voor beton en duurzamer dan hout. Grondschroeven gaan waar anderen dat niet kunnen!

Het hele jaar rond en onder alle weersomstandigheden zijn de schroefelementen leverbaar én kunnen door ons op locatie worden gemonteerd.

De schroefelementen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, diameters en met verschillende hulpstukken voor elke toepassing. Wij leveren ook verlengbare schroeven. Door de verlengbare schroeven, is het mogelijk om voor zwaardere toepassingen de schroeffundering in ieder bodemtype altijd tot de vaste grond te kunnen indraaien. De schroeffunderingen kunnen gemonteerd worden tot 25 meter diep als er sprake is van slechte veengrond.

De machine voor het draaien van de schroeven is geschikt voor alle moeilijk bereikbare plaatsen. De machine wordt in losse elementen naar de plek meegenomen en wordt op locatie opgebouwd tot een werkbare situatie. Supersnel draait deze machine de schroefelementen in de bodem.

fundering maken

Voordelen Fundering:

  • Groener alternatief voor beton
  • Duurzamer dan hout
  • Gemakkelijk installeerbaar
  • Voldoet aan bouwvoorschriften
Meer informatie
Overkappingadviseurs folder
Downloads

Download de folder van de Overkappingadviseurs

Bekijk hier onze folder, laat je inspireren en geniet van een heerlijk najaar. 

 

Bekijk de folder Naar de webshop

Deskundig advies

Altijd maatwerk

Aankoopgarantie

Vakkundige montage