Uitvalscherm Verano

Groter leefcomfort

Uitvalscherm op maat

Met een uitvalscherm houd je contact met de buitenwereld en tegelijkertijd weer je de warmte en schitteringen. Vanwege deze eigenschappen worden uitvalschermen veel gebruikt bij appartementen en woningen op plaatsen waar geen vrije doorloop nodig is.

Bezoek de showroom Offerte aanvragen

Uitvalscherm op maat

Er zijn vele mogelijkheden als het gaat om uitvalschermen. Denk aan verschillen in afmeting, uitval, kleuren en niet te vergeten uiteenlopende montage-opties. Jouw wensen spelen daarin een belangrijke rol. Wij meten daarom de situatie bij jou thuis in en adviseren over de mogelijkheden. Ons doel? Spelen met de zon, om jouw leefcomfort nog groter te maken.

Je kunt kiezen uit meer dan 200 verschillende kleurenopties. Ga je voor een trendy uni kleur? Of geef je de voorkeur aan een doek met meerdere kleuren? Ieder type doek heeft daarnaast een eigen mate van filtering, temperatuurregeling. Kies wat bij jou past! Lees hier meer over de impact van kleur.

Elektrisch bediend met smartphone of afstandsbediening

Voor de bediening van de uitvalschermen maken wij gebruik van de Somfy motoren. Somfy staat voor comfort, veiligheid, bedieningsgemak en duurzaam omgaan met energie. Dat ervaar je dagelijks!

Je bedient het uitvalscherm eenvoudig met een afstandsbediening. Met een Tahoma Switch is het mogelijk om het uitvalscherm vanaf jouw smartphone of tablet te bedienen. Zo heb je altijd de controle over de zonwering, zelfs als je van huis bent.

Overkappingadviseurs folder
Downloads

Download de folder van de Overkappingadviseurs

Bekijk hier onze folder, laat je inspireren en geniet van een heerlijk najaar. 

 

Bekijk de folder Naar de webshop

Deskundig advies

Altijd maatwerk

Aankoopgarantie

Vakkundige montage