knikarmscherm-verano-pothuizen-zonwering

Verlengstuk van jouw woning

Knikarmzonwering

Terrasschermen, ook wel zonneschermen of knikarmschermen genoemd, vormen het verlengstuk van jouw woning. Jouw wooncomfort neemt toe met maar liefst 2,5 of 3 meter. Je leven zal zich nog makkelijker verplaatsen naar het aangrenzende terras.

Bezoek de showroom Offerte aanvragen

Knikarmscherm

Geniet heerlijk thuis op jouw terras, op ieder moment van de dag. Creëer veel schaduw op warme zomerdagen of gebruik het als beschutting op een heerlijke zomeravond. Een terrasscherm biedt gedurende de dag een comfortabele plek om buiten te leven. Zonder de felheid van de hoogstaande zon. Een knikarmscherm is in vele kleuren verkrijgbaar. Sommige type terrasschermen kunnen uitgevoerd worden met ledverlichting. En, hoe comfortabel is dat: je opent en sluit het knikarmscherm eenvoudig vanuit je stoel. Met je smartphone of de afstandsbediening. Het terrasscherm is op ieder moment stil te zetten.

Afmeting

Vanzelfsprekend is de afmeting van het terras van invloed op het type zonnescherm dat je nodig hebt. Heb je een groot terras, dan wil je hier natuurlijk optimaal gebruik van kunnen maken. Dat kan! De maximale breedte van zonneschermen varieert van maximaal 600 cm breed tot wel 1200 cm breed. Ook de uitval van de zonneschermen varieert per type en is afhankelijk van de gevel. Je kunt kiezen voor standaardmaten of op maat gemaakt.

Omkasting

De omkasting van een zonnescherm noemen we de cassette. Semi-cassette zonneschermen zijn uitgevoerd zonder omkasting om het doek. Dit betekent dat het doek van het zonnescherm niet beschermd is tegen (weers)invloeden van buitenaf. Kies je voor een zonnescherm met een volledige cassette dan is het doek van het scherm beschermd tegen vuil, stof en regen. Dit komt de levensduur en uitstraling van het doek enorm ten goede. Aangezien de cassette van het zonnescherm aan de gevel van de woning hangt wil je graag dat deze in stijl mooi aansluit. Er zijn zonneschermen met een rondeafgeronde of rechthoekige cassette.

Elektrisch bediend met smartphone of afstandsbediening

Voor de bediening van de uitvalschermen maken wij gebruik van de Somfy motoren. Somfy staat voor comfort, veiligheid, bedieningsgemak en duurzaam omgaan met energie. Dat ervaar je dagelijks!

Je kunt het knikarmscherm eenvoudig benienen met een afstandsbediening. De Tahoma Switch maakt het mogelijk om het knikarmscherm ook vanaf je smartphone of tablet te bedienen. Zo heb je altijd de controle over de zonwering, zelfs als je van huis bent.

bg_primary
overkappingadviseurs-september2023-mock-up
Downloads

Download de folder van de Overkappingadviseurs

Bekijk hier onze folder, laat je inspireren en geniet van een heerlijk najaar. 

 

Bekijk de folder Naar de webshop

Deskundig advies

Altijd maatwerk

Aankoopgarantie

Vakkundige montage