Onderdakzonwering Pothuizen Zonwering & Veranda's

Hoogwaardig zonweringssysteem

Onderdakzonwering

Een vrij uitzicht in de tuin in een beschermde omgeving: serres en overdekte terrassen verenigen het beste van binnen en buiten. Zodat je onbeperkt van jouw kostbare tijd kunt genieten. Met onderdakzonwering ben je beschermd tegen krachtige zonnestralen en hoge temperaturen.

Bezoek de showroom Offerte aanvragen

Innovatieve zonwering voor overkapping, serre, veranda of andere glazen daken

Een serre, veranda of tuinkamer is extra woonruimte, en misschien wel de aangenaamste ‘woonkamer’ in jouw huis en tuin. Hoe vaak je deze ruimte kunt gebruiken heeft alles te maken met het klimaat.

Kan een moderne, makkelijk te bedienen zonwering in de overkapping een meerwaarde geven? De vraag stellen, is hem beantwoorden. Natuurlijk kan dat. Een serrezonwering onder het dak zorgt voor welkome schaduw tijdens de warmste dagen en biedt in de winter enige isolerende werking. Het blijft ’s avonds ook langer behaaglijk in de overkapping. Met een verandazonwering creëer je meer sfeer en comfort op jouw overdekte terras of in de tuinkamer. Met als logisch resultaat dat je nóg meer van deze lichte woonruimte zult genieten.

Onderdakzonwering is verkrijgbaar in vele kleuren. De keuze is een kwestie van smaak én functionaliteit. Want iedere kleur heeft zijn eigen invloed op de werking van de zonwering. Lees hier meer over de eigenschappen van de diverse kleuren.

Onderdakzonwering

  • Altijd maatwerk
  • Bestand tegen windkracht 6
  • Ook mogelijk als zonwering met staanders
  • Doek van polyester
  • Altijd elektrische bediening
  • Nagenoeg geruisloos
  • Het doek is op ieder moment stil te zetten
  • Het doek rolt volledig weg in de cassette
Offerte aanvragen
Accessoires pergola
Innovatie

Tracfix

Een van de vele innovaties is de tracfix zijdelingse doekgeleiding. Daardoor is er ook aan de zijkanten geen spleet tussen doek en zijgeleider, voor nóg minder windgevoeligheid. Tracfix zorgt voor een mooiere totale uitstraling en een betere wind-stabiliteit. Geschikt voor schermen tot 30m2.

Overkappingadviseurs folder
Downloads

Download de folder van de Overkappingadviseurs

Bekijk hier onze folder, laat je inspireren en geniet van een heerlijk najaar. 

 

Bekijk de folder Naar de webshop

Deskundig advies

Altijd maatwerk

Aankoopgarantie

Vakkundige montage