Onderdakzonwering Pothuizen Zonwering & Veranda's

Hoogwaardig zonweringssysteem

Onderdakzonwering

Wanneer de zon te fel is terwijl je onder je terrasoverkapping zit, kan dit hinderlijk zijn. Gelukkig biedt onze hoogwaardige onderdakzonwering jou bescherming tegen krachtige zonnestralen en hoge temperaturen. Je behoudt hierbij te allen tijde een vrij uitzicht in de tuin in een beschermde omgeving. Ontdek de voordelen van onderdakzonwering in jouw overkapping!

Bezoek de showroom Offerte aanvragen

Innovatieve onderdakzonwering voor jouw overkapping

 

Een serre, veranda of tuinkamer biedt jou een extra woonruimte waar je het hele jaar kunt vertoeven. Pothuizen Zonwering & Veranda's biedt je de mogelijkheid deze ruimte te optimaliseren met behulp van moderne, gebruiksvriendelijke bovendak- of onderdakzonwering. Zo geniet je van een verkoelende schaduw tijdens de heetste dagen en isoleer je lekker in de winter, waardoor de temperatuur 's avonds langer aangenaam blijft. Met zonwering voeg je sfeer en comfort toe aan je overdekte overkapping of tuinkamer, wat resulteert in nog meer plezier van deze lichte leefruimte.

Onderdakzonwering is verkrijgbaar in diverse kleuren, waarbij de keuze afhangt van zowel smaak als functionaliteit. Elke kleur heeft namelijk zijn eigen effect op de prestaties van de zonwering. Lees hier meer over de eigenschappen en voordelen van de verschillende kleuren.

Onderdakzonwering

  • Altijd maatwerk
  • Bestand tegen windkracht 6
  • Ook mogelijk als zonwering met staanders
  • Doek van polyester
  • Altijd elektrische bediening
  • Nagenoeg geruisloos
  • Het doek is op ieder moment stil te zetten
  • Het doek rolt volledig weg in de cassette
Offerte aanvragen
Tracfix doekgeleiding
Innovatie

Tracfix

Een van de vele innovaties van is de tracfix zijdelingse doekgeleiding. Daardoor is er ook aan de zijkanten geen spleet tussen doek en zijgeleider, voor nóg minder windgevoeligheid. Tracfix zorgt voor een mooiere totale uitstraling en een betere wind-stabiliteit. Geschikt voor schermen tot 30m2.

Overkappingadviseurs folder
Downloads

Download de folder van de Overkappingadviseurs

Bekijk hier onze folder, laat je inspireren en geniet van een heerlijk najaar. 

 

Bekijk de folder Naar de webshop

Deskundig advies

Altijd maatwerk

Aankoopgarantie

Vakkundige montage