Markilux zonwering

Terras- en balkonzonwering van Markilux

Zonwering voor terras en balkon - Topkwaliteit uit Duitsland

Wilt u een prachtig zonnescherm aanschaffen, waar u nog jarenlang onbekommerd van kunt genieten op terras of balkon? Kies dan voor oerdegelijke Duitse kwaliteit. In ons familiebedrijf markilux maken we al vijfenveertig jaar lang de allerbeste zonneschermen.

Bezoek de showroom Offerte aanvragen

Kwalitatieve terras- en balkonzonwering

In die tijd hebben we een grote reputatie opgebouwd als het gaat om esthetische uitstraling en degelijkheid. Dat komt onder meer doordat we niet alleen de technische onderdelen van de schermen zelf produceren en assembleren, maar ook zelf het zonweringdoek maken in onze eigen weverij. Zo hebben we alles in de hand om te zorgen dat u 100% tevreden bent met onze zonwering, als verrijking van uw leven in en rondom uw woning.

terraszonwering Markilux
Zonwering Markilux
ledverlichting

LED-Verlichting

Er zijn verschillende soorten LED-verlichting mogelijk om sfeer op uw terras te creëren. Dimbare en draaibare spots, of LED-lijnen in het uitvalprofiel of in de cassette tegen de gevel. Als u ze direct meeneemt bij de bestelling, werken we alle draden keurig weg in de frame-onderdelen.

Zonnescherm

Stretch

Niet echt een zonwering accessoire als wel een alternatieve oplossing, speciaal bedoeld voor smalle zonneschermen met tóch een grote uitval. De twee kruisende armen zorgen voor voldoende reikwijdte.

Volant Markilux

Volant

Een volant is een klein sierdoek aan het uitvalprofiel. Deze esthetisch verantwoorde accessoire geeft uw zonnescherm een klassieke look en verbergt en beschut - voor schermen zonder cassette - de armtechniek.