Smits rolluiken

Smits Rolluiken

De ideale oplossing in de modernisering van uw woonomgeving

Lagere energiekosten, betere veiligheid en meer comfort. Rolluiken zijn de ideale oplossing in de modernisering van uw woonomgeving. Robuuste fabricage garandeert een hoogwaardige kwaliteit en biedt blijvende voordelen. Onze rolluiken zijn o.a. inbraakvertragend, geluidwerend en minimaliseren warmte- en koelteverlies. Hierdoor heeft u het hele jaar door controle over uw binnenklimaat. Verkrijgbaar in verscheidene designs en kleuren, zo is er altijd een passende oplossing te vinden.

Bezoek de showroom Offerte aanvragen

Alulux CD942

De CD 942 is het meest geavanceerde rolluik uit het Alulux assortiment. De lamel is zeer stevig en stabiel dankzij het speciaal ontwikkelde rode schuim, wat 20% harder is dan standaard rolluikschuim. De hagelweerstand is 11% hoger en ook de torsieweerstand is verhoogd met 15%. Met het CD 942 rolluik bent u dus nog beter beschermd tegen invloeden van buitenaf.

De levensduur van het rolluik wordt dankzij het rode schuim significant verlengd, waardoor u nog langer kunt genieten van de vele voordelen die dit rolluik biedt. Standaard is het CD 942 rolluik leverbaar in ruim 28 kleuren, waaronder 5 unieke tinten grijs. Daarnaast biedt Alulux de speciaal ontwikkelde Silent Fin zijgeleider. Het geluid van op en neer bewegende lamellen wordt door deze geleider gereduceerd, evenals de licht- en luchtdoorlaat.

Ervaar de stilte met de volledig nieuw ontwikkelde fluisterstille Somfy RS100 io motor voor rolluiken. De ingebouwde obstakel detectie, het zacht openen en sluiten zorgen voor een langere levensduur van het rolluik en van de motor.

Kenmerken

  • 20% Hardere schuimkern
  • 11% Hogere weerstand tegen hagel
  • 15% Verhoogde torsieweerstand
  • In 28 kleuren leverbaar
Offerte aanvragen
bg_primary
Overkappingadviseurs folder
Downloads

Download de folder van de Overkappingadviseurs

Bekijk hier onze folder, laat je inspireren en geniet van een heerlijk najaar. 

 

Bekijk de folder Naar de webshop

Deskundig advies

Altijd maatwerk

Aankoopgarantie

Vakkundige montage