Veranda’s

profiline4-1800x500

Wilt u ook langer genieten van het buitenleven? Dan bent u bij uw Verasol® Selected Dealer op het goede adres. Daar vindt u een breed assortiment aluminium veranda's en heeft u keuze uit vele verschillende opties, zoals veranda verlichting of een heater voor meer comfort.

Drie veranda types:

Verasol hanteert drie soorten veranda's met elk hun eigen kenmerken:
Greenline veranda: deze veranda kenmerkt zich door de milieubewuste, efficiente productie en eenvoudige montage. De Greenline veranda is verkrijgbaar vanaf € 998,- en uit te breiden met verschillende opties.

Profiline veranda: deze veranda kenmerkt zich door de vele keuzemogelijkheden in de opbouw van de veranda. De Profiline veranda is verkrijgbaar vanaf € 1.579,- en is geheel aan te kleden naar uw wensen.

De Highline CUBE: is een exclusieve terrasoverkapping met een uniek kubistisch design, zonder zichtbare dakhelling. Dankzij het glasdak is er een natuurlijke lichtinval. De Highline CUBE heeft 2 staanders van 250 x 250 mm, ook bij een overspanning van 7000 mm. De Highline CUBE is voorzien van extra stevige profielen en wordt altijd volledig op maat gemaakt.