Zonwering

Een knikarmscherm, ook wel terrasscherm genoemd, is een zonwering die specifiek bedoeld is om onder te zitten. In een oogwenk hebt u uw terras omgetoverd in een schaduwrijke oase. Het hart van het systeem wordt gevormd door het zonweringsdoek, uw bescherming tegen fel licht, warmte en schadelijke uv-straling. Prijs, kwaliteit, techniek en uitstraling spelen een belangrijke rol binnen keuzeproces.

De mooiste vorm van zonwering vandaag de dag is de markies. Van welke kant de zon ook komt, een markies biedt altijd optimale bescherming. Naast het weren van de zon is een markies ook verfraaiing van uw gevel. Behalve dat een markies een opwaardering is voor een klassieke gevel, kan ook op een moderne gevel de markies voor een verrassend effect zorgen.

Een screen zorgt voor een gemiddelde filtering van 85% van de energie van het zonlicht. Dit levering in huis een aangename verkoeling op in de zomer. Screens verhinderen lastige reflectie van zonlicht, ideaal voor mensen die met een beeldscherm werken of tv willen kijken zonder schittering.

Voor al deze categorieën kunt u terecht bij Pothuizen Zonwering