Veranda

Veranda

Wilt u ook langer genieten van het buitenleven? Dan bent u bij Pothuizen Zonwering en Raamdecoratie op het goede adres. Hier vindt u een breed assortiment aluminium verandasystemen en heeft u keuze uit vele verschillende opties, zoals veranda verlichting of een heater voor meer comfort.

Drie verandasystemen

Wij hanteren drie verandasystemen met elk hun eigen kenmerken:

Greenline veranda

Deze veranda kenmerkt zich door de milieubewuste, efficiënte productie en eenvoudige montage. De Greenline veranda is verkrijgbaar vanaf € 998,- en uit te breiden met verschillende opties.

Profiline veranda

Deze veranda kenmerkt zich door de vele keuzemogelijkheden in de opbouw van de veranda. De Profiline veranda is verkrijgbaar vanaf € 1.579,- en is geheel aan te kleden naar uw wensen.

Highline CUBE

is een exclusieve terrasoverkapping met een uniek kubistisch design, zonder zichtbare dakhelling. Dankzij het glasdak is er een natuurlijke lichtinval. De Highline CUBE heeft 2 staanders van 250 x 250 mm, ook bij een overspanning van 7000 mm. De Highline CUBE is voorzien van extra stevige profielen en wordt altijd volledig op maat gemaakt.

Contact

Heeft u een interessante veranda gezien die overeenkomt met uw wensen of wilt u meer weten over de vele mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier. U kunt natuurlijk ook een vrijblijvende offerte opvragen waarbij u uw specifieke wensen exact kunt weergeven. Aan de hand van die gegevens kunnen wij u een passend voorstel doen en tevens alle mogelijkheden bespreken.

Meer info over Verasol