Veranda

Veranda

Wilt u ook langer genieten van het buitenleven? Dan bent u bij Pothuizen Zonwering en Raamdecoratie op het goede adres. Hier vindt u een breed assortiment aluminium verandasystemen en heeft u keuze uit vele verschillende opties, zoals veranda verlichting of een heater voor meer comfort.

Drie verandasystemen

Wij hanteren drie verandasystemen met elk hun eigen kenmerken:

Greenline veranda

Deze veranda kenmerkt zich door de milieubewuste, efficiënte productie en eenvoudige montage. De Greenline veranda is verkrijgbaar vanaf € 798,- en uit te breiden met verschillende opties.

Profiline veranda

Deze veranda kenmerkt zich door de vele keuzemogelijkheden in de opbouw van de veranda. De Profiline veranda is verkrijgbaar vanaf € 1.279,- en is geheel aan te kleden naar uw wensen.

Highline veranda

Deze veranda kenmerkt zich door de extra stevige constructie met gebruik van speciale XS-profielen, hoogwaardige materialen en vele keuzemogelijkheden. De Highline veranda is verkrijgbaar vanaf € 2.156,- en wordt volledig op maat voor u gemaakt.

Contact

Heeft u een interessante veranda gezien die overeenkomt met uw wensen of wilt u meer weten over de vele mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier. U kunt natuurlijk ook een vrijblijvende offerte opvragen waarbij u uw specifieke wensen exact kunt weergeven. Aan de hand van die gegevens kunnen wij u een passend voorstel doen en tevens alle mogelijkheden bespreken.

Meer info over Verasol