Uitvalschermen

Uitvalschermen zorgen voor een perfecte bescherming tegen fel zonlicht en hoge buitentemperaturen. Ze zijn geschikt voor elk type raam in een woning waarbij een doorloop onder het scherm niet nodig is.

Uitvalscherm doeken

Er is een zeer grote keuze uit effen kleuren en streepmotieven. De doeken zijn vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, luchtdoorlatend, vet- en vuilafstotend, UV-bestendig en bestand tegen weersinvloeden.

Uitvalscherm armen

Een belangrijk voordeel van uitvalschermen is dat ze kunnen worden voorzien van verschillende soorten armen voor verschillende soorten weersomstandigheden. Uitvalschermen zijn verkrijgbaar in een open systeem . Steeds meer wordt gekozen voor een gesloten uitvoering, ook wel een carré genoemd. In gesloten toestand vormen deze schermen een schitterende strakke lijn tegen de gevel van uw woning.

Bediening uitvalschermen

Uitvalschermen worden standaard geleverd met een handmatige bediening. Ook elektrische bediening is mogelijk, het toppunt van gemak en comfort. En zeker betaalbaar! Super comfort bereikt u door plaatsing van een zon- en windautomaat, waardoor uw scherm(en) automatisch uitgaan of worden ingetrokken! Zelfs afstandsbediening behoort tot de mogelijkheden.

Bekijk ook:
www.sunmaster.nl
www.suncircle.nl