Tuinkamers

Tuinkamer

Geniet met een tuinkamer het hele jaar van uw tuin. Voor veel mensen is de tuin een plek om te ontspannen en nieuwe inspiratie op te doen. Dan is het wel fijn als u bent beschermd tegen weer en wind. Wij bieden verschillende oplossingen om op elk gewenst moment van uw tuinkamer gebruik te maken. Ook voor u ligt deze mogelijkheid binnen handbereik.

Breid uw veranda uit!

De tuinkamer is een combinatie van de beproefde Verasol veranda en perfect sluitende kozijnen. Een garantie voor meer buitenleven! De tuinkamers zijn verkrijgbaar in aluminium en glas. Er is een breed aanbod in standaardmaten, maar ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden. De aluminium tuinkamer kenmerkt zich door de stevige constructie die onderhoudsarm is. De tuinkamer met glasschuifwanden geeft u een wijds overzicht over uw tuin. De glasschuifwand is vervaardigd uit hoogwaardig veiligheidsglas.

Uw mogelijkheden in een stappenplan:

  • U beschikt over een Verasol veranda;
  • U maakt een keuze tussen aluminium panelen of glasschuifwanden;
  • Wij komen de gehele tuinkamer inmeten;
  • Het uitbreidingspakket van Verasol wordt op de juiste maat en in de juiste kleur bij u geleverd en geïnstalleerd;
  • U kunt nu nog langer genieten van het buitenleven met uw nieuwe tuinkamer!

Contact

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor een Verasol tuinkamer bij u thuis? Of wilt u weten op welke manier u uw veranda het beste kunt uitbreiden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of kom langs in onze showroom.

Let op: een tuinkamer is geen volledig geïsoleerde serre. Een tuinkamer leent zch een perfect om al vroeg in het seizoen van uw tuin te genieten, met eventueel uw tuindeuren geopend. Een permanente doorbraak van uw huis naar de tuinkamer raden wij af. Vraag uw adviseur naar de exacte details voor uw project.

Meer info over Verasol