Rolluiken

Rolluiken vormen een uitstekende beveiliging tegen inbraakpogingen. De rolluiken zijn  vervaardigd van onverwoestbaar aluminium. De aluminium lamellen zijn dubbelwandig en gevuld met schuimkern die voor extra isolatie en stabiliteit zorgt. Hierdoor zijn ze niet alleen inbraakvertragend, maar ook in de winter energiebesparend en zomers hittewerend.

Multifunctionele rolluiken

Een rolluik is multifunctioneel, zo is hij zonwerend, inbraakvertragend en in de winter houdt het de kou buiten. Gemonteerd op slaapkamers is het ook nog uiterst prettig dat het bij gesloten toestand binnen altijd donker is.

Zonro rolluiken

De Zonro combineert het beste van windvaste screens en rolluiken. Bij wind en regen moet  een screen worden ingerold, Zonro is volledig weerbestendig.

De lamellen zijn zo geconstrueerd dat zij licht en lucht doorlaten, maar tegelijkertijd ook perfect de zon weren. Wanneer de hoek waarmee de zon in verhouding tot de aarde staat groter is dan 23° laat de Zonro geen direct zonlicht meer binnen. De schaduwfunctie zorgt voor een perfecte lichtconditie en een prettige atmosfeer in huis of op de werkplek. De lamellen kunnen individueel opengezet worden om zo de gewenste lichtintensiteit te bepalen en het contact naar buiten te behouden. Door alle lamellen op elkaar te laten lopen komt er geen licht meer in de kamer.

Bediening rolluiken

De rolluiken worden standaard bediend d.m.v. een handmatige bediening. De laatste jaren worden steeds vaker rolluiken geplaatst met elektrische bediening. Niet verwonderlijk, als we zien wat een extra gemak en snelheid dat oplevert voor een relatief lage prijs.

Bekijk ook:
www.sunmaster.nl
www.suncircle.nl
www.smitsrolluiken.nl/nl