Over Ons

Pothuizen zonwering en woninginrichting

Pothuizen zonwering en veranda's

Pothuizen zonwering is een onderneming, gespecialiseerd in verkoop en montage van zonwering, raambekleding en veranda’s in het midden- en topsegment van de particuliere en zakelijke markt.

Advies op maat

Voor een offerte geven wij geheel vrijblijvend advies op maat in onze showroom waar wij met elkaar overleggen over de best mogelijke oplossing waarna wij desgewenst thuis bij u komen opmeten.

Vakkundige buitendienst

Montage van onze producten

Wij monteren en plaatsen zelf het product en beschikken over een professionele buitendienst. Stuk voor stuk vakmensen, uitgerust met hoogwaardige gereedschappen. Zo wordt alles volgens afspraak gelegd en geplaatst. En omdat we zelf bij u zijn komen opmeten, hebben we alles voor u in de hand. Uiteraard nemen wij graag de verantwoording voor het eindresultaat.

Centrale ligging in gemeente De Ronde Venen

Ons werkgebied ligt tussen Amsterdam, Utrecht, Hilversum en Haarlem. Wij zijn gevestigd in Mijdrecht, gemeente De Ronde Venen. Een grote gemeente waarin de dorpen Abcoude, Vinkeveen, Waverveen, Wilnis, Mijdrecht, De Hoef en Amstelhoek liggen. Onze locatie is zeer gemakkelijk te bereiken. Het industrieterrein ligt aan de Industrieweg en biedt voldoende gratis parkeergelegenheid.