Nieuw in ons assortiment CASA SUNRAIN

CASA SUNRAIN

Terraszonwering

We kennen het allemaal: de barbecue-avond of het verjaardagsfeestje op het terras staat al lang op de agenda, maar niemand kan zeggen of het weer dan meespeelt. Een regen- of onweersbui kan er binnen een mum voor zorgen dat het feest ‘in het water valt’ en de gezellige feeststemming ineens omslaat. Maak u niet afhankelijk van het weer. De SUNRAIN zorgt in dergelijke gevallen voor planningszekerheid. Dankzij de intelligente constructie en het waterdichte doek kan de zonwering namelijk ook bij regen uitblijven. De gezellige avond hoeft dus ondanks het slechte weer niet ten einde te zijn. Met een heater en fantastisch licht kunt u er zelfs nog een paar uurtjes ‘aanknopen’.

Twee gordingen als ondersteuning voor het zonweringsdoek zorgen ervoor dat zich geen water op het doek verzamelt. De waterafvoer is al bij een hellingshoek van 5 graden gewaarborgd (vanaf 7,5 graden bij koppelinstallaties). Daarmee blijft ook bij een geringe montagehoogte nog altijd voldoende ruimte onder de zonwering. In de voorlijst is een regengoot geïntegreerd. Alle belaste delen zijn vervaardigd van speciaal gehard aluminium – een garantie voor optimale veiligheid, ook bij zware belasting. Voor wie is de SUNRAIN ontworpen? Iedereen die niet van het weer afhankelijk wil zijn, heeft de SUNRAIN nodig.

Vario-Volants zijn een ideale aanvulling als bescherming tegen een laagstaande zon – een ‘must’ op west-balkons en west-terrassen. Het in het uitvalprofiel gerolde doek kan variabel worden uitgedraaid. Dit gebeurt door middel van een draaistang.  U kunt kiezen uit meerdere doekuitvoeringen. Kies voor hetzelfde doek als op de zonwering of voor meer transparantie. Het Sunvision-doek kan zelfs tot 2,5 mt worden uitgerold.

WPS
Wind –Protect-Systeem voor meer windstabiliteit

Al naar gelang de afmetingen van de zonwering tot windkracht i: Het Wind-Protect-System WPS van LEINER werd speciaal ontwikkeld voor klanten die hun zonwering niet meteen bij de eerste windvlaag willen intrekken en leiver meer tijd op hun terras doorbrengen. Het zijn verschillende montagevarianten verkrijgbaar – vast geinstalleerd of variabel afneembaar. Bij de zonwering wordt het Wind-Protect-System WPS van LEINER eenvoudig aan de voorlijst bevestigd. Daardoor ontstaat een aangename, tegen de zon beschermde rustzone – ook bij harde wind.

Opgelet: Wind-Protect-System WPS mag niet worden gecombineerd met een zon- en windautomaat

Calypso Roll- zijdelingse zonwering

De zijdelingse zonwering CALYPSO ROLL is de perfecte aanvulling op uw terras of balkon. Ze beschermt tegen zonnestralen van opzij en tegen de nieuwsgierige blikken van de buren. De basisuitvoering beschermt tegen een zachte bries. In combinatie met het Wind-Protect-System WPS kan ze ook worden gebruikt als ‘echt’ windscherm. De CALYPSO ROLL is eenvoudig te monteren, handig in het gebruiken overtuigend in kwaliteit en elegantie. De hoogwaardige handgrepen zien er niet alleen goed uit, maar voelen ook prettig aan. Desgewenst zijn de handgrepen ook verkrijgbaar met kinderbeveiliging. De CALYPSO ROLL is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Als schuine installatie met doorkijkraam en verschillende doekuitvoeringen. De cassette kan strak aan de wand worden gemonteerd en beschermt het doek tegen weersinvloeden.